Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Roos & Britt Krommenhoek - WaarBenJij.nu Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Roos & Britt Krommenhoek - WaarBenJij.nu

Bangkok

Door: Roos & Britt

Blijf op de hoogte en volg Roos & Britt

06 April 2010 | Thailand, Bangkok

Hallo allemaal,

Nou we zijn der hoor! We zijn vrijdag aangekomen in Kuala Lumpur waar we een heel erg mooi hotel hadden met een uitzicht over de hele stad, we hadden helaas niet erg veel tijd hier maar hebben toch een tempel, lokale markt en een shoppingmal gezocht. In deze shoppingmal heeft roos met haar voeten in een bak met water gezeten waar visjes inzitten die aan je voeten gaan knabbelen haha, britt heel stoer met haar handen!

Toen door naar Bangkok waar we nu nog steeds zijn. We hadden veel verwachtingen maar toch is het nog beter. We hebben het prima naar ons zin en ontmoeten leuke mensen!
Gister zijn we naar een lokale 'reisorganisatie' geweest die een hele leuke reis voor ons hadden uitgezocht, helaas bleek later, gelukkig net voordat we gingen betalen dat ze toch niet zo betrouwbaar zijn dus hebben we dit maar gecanceld. Wel hadden we onze paspoorten ingeleverd voor een visum voor Vietnam, maar deze zouden we vandaag wel terug krijgen. Hier zaten we een beetje overin voornamelijk britt maar het is goed gekomen we hebben ze terug gehad.
We zijn vandaag dus toch maar naar het nederlandse reisbureau geweest en die heeft ook een top reis vastgesteld ook voor veel minder geld dus tot ongeveer 7 mei zitten we onder de pannen: Bountystrandjes met foolmoon party's, en thais nieuwjaar en jungels met olifantenritjes dus wij hebben er zin in!

Gisteravond hebben wij trouwens nog lekker WORMEN & KREKELS gegeten! Stoer he! Het was nog best wel lekker!
Aan het begin van Ko San ROAD (waar alle backpackers komen) kwamen we 2 leuke belgen tegen waar we tot 3 uur mee hebben gefeest dus vandaag een beetje brak maar dat geeft niet want het is een grote vakantie hier!

Het is lastig om te verworden wat we hier allemaal mee maken, misschien lukt het de volgende keer beter! : ) en foto's komen dan natuurlijk ook

Dikke kus van ons

• 06 April 2010 - 16:41

Erinn:

Visjes aan je voeten en handen, krekels en wormen eten!! jeeeetje wat zijn jullie aan het doen haha gekke meiden!
    nee hoor, inderdaad super stoer van jullie ;)! de rest van jullie trip klinkt onwijs gaaf ook! we zijn erg benieuwd! meiden geniet en dat doen jullie vast en zeker ;)!
    dikke kus van tan en eer!

• 07 April 2010 - 07:24

Ada:

Stoere meiden.....wat een leuk vooruitzicht voor jullie...bountystrandjes.....jullie moeten echt op een olifant...lijkt me zo gaaf....
    Vieze meiden...wormen en krekels....er zal nog wel meer raar voedsel op het menu staan...lekker proberen hoor!!!

...(ik niet..bahhh)wat de boer niet kent vreet hij niet....hahahahaha...nou meiden heel veel plezier.....en foto's plaatsen ....dikke kussssss....

• 07 April 2010 - 08:30

Merell:

Chickkss!

Hooooo meiden het klinkt nou alweer veeuls te gezellig:D haha echt super hoor, en wat zijn jullie ineens dapper!;)
    Ahh het klinkt behoorlijk als een paradijs..dus hopen dat het allemaal zo blijft! Lieve chickies, nog heel veel plezierr,, en doet voorzichtig met die krekels, olifanten en gekke mensen:D haha

Dikkee Kus!

• 07 April 2010 - 08:31

Janice:

Jeeeeeetje wat gaaf. Als dit de definitie van backpacken is dan wil ik dat ook wel ;).. Super gaaf meiden ;)!
    Ik ga nu de foto's kijken!
    Super leuk! Dikke kus!

• 07 April 2010 - 08:37

Anita:

Ha Britt en Roos

Gaat goed zo met jullie,dat wordt nog veel plezier en gekke dingen doen.
    Geniet ervan,

• 07 April 2010 - 10:04

Helma:

Hé meiden, lekker dat jullie het zo naar je zin hebben.. Vooral veel gaan genieten en veel gaan meemaken. Maak ons maar jaloers hoor....

• 07 April 2010 - 12:03

Brittjuh:

Heejj meiden,,

Dit klinkt echt weer helemaaaal super!! :D
    en ik ben zo trots op jullie over het wormen en krekels eten.. haha
    en gelijk een maffia bende ontmaskerd die jullie een nep reis wilde aanbieden nou meiden heeeell goed!!!
    Het klinkt heel goed allemaal en het wordt nog beter!
    meiden heeel veel plezier !!!

xxx

• 07 April 2010 - 12:19

Yvonne:

Nou meiden dat klinkt allemaal niet verkeerd!En jullie handjes en voetjes ook nog schoon geknabbeld voordat jullie naar de bounty stranden en Full Moon party's afreizen dus wat wil je nog meer! Heel veel plezier en take care! Ga jullie wel in de gaten houden hier!
    x Yvonne

• 07 April 2010 - 12:53

Heddy:

Wooow, meiden! Jullie hebben het zo te lezen echt super gaaf daar!! Goed vooruitzicht zo tot 7 mei, dacht ik zo!! Gaaf man beetje bountyeilandjes, olifanten! Gezellig al vrienden gemaakt met onze buren de Belgen! Zeker veel mede backpackers!
    Niet te veel wormen en krekels eten he! haha neehoor, geniet er heerlijk van!
    Liefs! xxx

• 07 April 2010 - 13:08

Annie:

Haha, jullie hadden net zo goed je koffer mee kunnen nemen, ons wijsmaken dat jullie 2 maanden met die loodzware tassen moeten zeulen!! Geen wonder dat de bergschoenen gewoon nog in de door thuis staan!Dikke kus en blijf ons vooral jaloers maken xx

• 07 April 2010 - 13:40

Monique:

Ha liefjes,

Nou zojuist contact gehad en begrepen dat het goed gaat daar in Bangkok. Lekker aan het zwembad liggen en uit eten voor twee euro tsja wat doen we nog hier. Ik was wel blij dat de paspoorten terug kwamen is een niet onbelangrijk detail op reis ha. Nou hier stilletjes zo hebben alleen Dasje die we natuurlijk vervelen door steeds te vragen wat ze gaat doen. Geniet lekker de eerste week zit er alweer bijna op het gaat echt harder dan je denkt. Pas goed op veel liefs en dikke kus!!en goeie reis naar Penang (of wat het ook was)morgen

• 07 April 2010 - 14:11

DasjeD:

Chicks!!! Wat een heerlijk verhaal! haha..die krekels en wormen~! Iehll! Wat stoer! Dat heb ik toen niet gedaan, alleen gedaan alsof voor de foto :D Maar jullie zijn dus veel stoerder dan ik! Geniet er nog maar lekker van hoor! Als ik dit zo hoor ga ik misschien tot nog 1 keer sparen voor een mooie reis door Azie! hihi Liefs!

• 07 April 2010 - 16:13

Steph:

Hé Meiden!

Wat klinkt dat allemaal geweldig! Lekker genieten hoor... voor jullie het weten is het weer voorbij!
    Probeerde nog foto's te kijken... maar op één of andere manier hebben jullie de foto site van Kate er op gezet haha... ook leuk, maar die heb ik al gezien : )
    Ik dacht hè? dat zijn niet Roos & Britt maar wel hele bekende andere gezichten haha..

Nou veel plezier nog!

Liefs,

Steph

• 07 April 2010 - 16:21

Kate De Jong En Sacha Borsboom :

Britt!! Aardig aan het beesten. En jullie zijn wel echt helden met de visjes en vooral wormen en krekels eten! RESPECT :P
    Nou veel plezier en wees niet de mzungu die sweets uitdeeld he :P

xx

• 07 April 2010 - 16:37

Yo:

Wauuwwww...! Schatjes ik ben zooooooo jaloers..! Veeel plezier biachesss .. !! Dikee vetteee koes met worm en krekel .. ;) hihi .. grapje ..

• 07 April 2010 - 17:36

Rebekka:

Ha lieve meiden,
    Wat leuk dat jullie al wat geschreven hebben ,ik dacht dat zal nog wel even duren. Het klinkt allemaal weer erg vervelend, zuurkool met worst, op tijd naar bed ..
    Nee super hoor gekkies!
    Houd ons maar lekker op de hoogte dat is erg leuk om te lezen.
    Veel plezier op jullie trip verder.
    Dikke poemels
    Rebek

• 07 April 2010 - 18:22

Eline En Thijs :

Heey Kanjers..!!

Wat een leuke verhalen, ik zit er nog steeds mee dat jullie wormen hebben gegeten Aaawh..! Super stoer hoor ;)En heelijk dat jullie eerste dagje lekker ontspannen was.! Ben heel erg benieuwd naar jullie foto's

Kusssen Eline en Thijs

• 07 April 2010 - 20:26

Tessss:

heey lieve meiden
    wormen en krekels toe maar dus ik weet wat wij gaan eten als jullie weer thuis zijn :)
    nou britt ik heb lekker je kamer ingepikt dus ik heb nu 2 kamertjes :) maar ik mis jullie wel echt heel erg hoor
    maar ja ik moet weer stoppen!
    hoop dat er binnenkort leuke foto's op staan

dikke kus tess

• 08 April 2010 - 13:38

Riet:

Zo meiden, dat is weer niet vervelend. Zo'n klein uitstapje. Wel stoer om die insecten gewoon op te peuzelen. Heel lang geleden was ik ook in Thailand, maar ik kon er destijds toch geen trek in krijgen. Grrrrrrrrrr.
    Heel veel plezier nog.

Groetjes
    Riet

• 09 April 2010 - 05:37

Sharon:

Gelukkig hebben jullie het naar jullie zin! En volgens mij hebben jullie nog een hoop dingen te doen!
    Super gaaf zeg! Nou veel plezier nog! xxxx

• 10 April 2010 - 15:16

Hans :

Geweldig meiden om te horen dat jullie het zo naar je zin hebben en ook nog ff een party gehad. Heerlijk hoor, geniet ervan en we volgen jullie op de voet natuurlijk. dikke kus.

• 10 April 2010 - 16:36

Nicole:

Hee Meiden!!!

Wormen en krekels bij mij lopen de rillingen over me rug. Gelukkig smaakte het wel.

Heel veel plezier!!

• 12 April 2010 - 08:22

Wil En Ada:

lieve britt en roos, leuk om jullie zo te volgen en fijn dat jullie het naar je zin hebben veel plezier en goede reis opa en oma